Candidatura d'Unitat Popular

L'Hospitalet de Llobregat

Notícies de L'Hospitalet de Llobregat

El problema de l'habitatge a L'Hospitalet no és nou, ve de governs anteriors al de la Núria Marín. És necessari recordar que el projecte de Gran Via, la urbanització de la Porta Nord de la ciutat o el pla de l'Àrea Residencial Estratègica de la Remunta són polítiques fetes pels governs anteriors amb l'alcalde Celestino Corbacho i els seus socis de govern d'ICV-EUIA.

CUP PSC Ciutadans Hospitalet

Sembla que passen els anys i el que havia de ser un simple lema de campanya segueix molt vigent anys després.

Ens situem als voltants de l’any 2011 quan l’Assemblea Nacional de la CUP aprovava les línies estratègiques bàsiques per a les prop de vuitanta candidatures que es presentaven a les eleccions municipals de l’any 2011 arreu dels Països Catalans.

En aquella mateixa Assemblea Nacional, s’aprovava el lema de campanya “L’Alternativa Necessària” que vehiculava una aposta clara i ferma per un municipalisme actiu amb una arrel en els moviments populars.

L'Assemblea Local de la CUP de l'Hospitalet de Llobregat vol manifestar públicament que finalment no signarà el compromís "Ajuntaments per la Independència" promogut per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de l'Hospitalet. La raó s'exposa a continuació:

 

La CUP de l’Hospitalet de Llobregat volem fer arribar la nostra valoració de la configuració del nou consistori municipal sorgit arran de les eleccions del 22 de maig passat.
Entenem que la pèrdua de majoria absoluta del PSC a l’Hospitalet dóna una oportunitat històrica a la ciutat per trencar les dinàmiques poc dialogants i transparents, i sobretot caciquils, a les que ens han acostumat a la ciutadania durant aquests últims anys.

Redacció. L’Hospitalet de Llobregat

12/04/2015

Tot camí comença amb una primera passa, i això és el que es va donar ahir a l'aula d'estudi del Centre Cultural Barradas, a la Rambla Just Oliveras. L'assemblea oberta de la Candidatura d'Unitat Popular va afavorir l'entesa de diversos col·lectius de l'Hospitalet de Llobregat amb la voluntat de construir una alternativa municipal a l’Ajuntament.

L'Hospitalet de Llobregat cal que

desperti

 

Cap a una ciutat participativa, lliure, amb actitud pro-activa en matèria de cultura, i que aposti per la llengua catalana

Redacció. L'Hospitalet de Llobregat

 09/04/2015

Cap a una ciutat participativa, lliure, amb actitud pro-activa en matèria de cultura, i que aposti per la llengua catalana

Pàgines